Hüsnü M. Özyeğin Vakfı tarafından, toplumun sağlık hizmetlerinden yararlanamayan risk altındaki kesimlerinin sağlık hizmetlerine erişiminin artırılması için başta rehabilitasyon merkezleri olmak üzere sağlık alanında yatırımlar yapılmıştır.

İzmit Rehabilitasyon Merkezi (İREM)

1999 yılında gerçekleşen Marmara depreminden sonra Sağlık Bakanlığı, Project Hope ve Hüsnü M. Özyeğin Vakfı ortaklığı ile İzmit’te kurulan Rehabilitasyon Merkezi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı tarafından iki yıl süre ile işletilmiştir.

Detaylı Bilgi

Gaziantep Oya Bahadır Yüksel Özel Eğitim Okulu ve Özel Eğitim Hizmetleri Merkezi

Gaziantep ili Şehit Kamil ilçesinin Beylerbeyi köyünde 2.649 m² alan üzerinde 120 yatak kapasiteli olarak inşa edilen merkez, etüt ve çalışma salonu…

Rize Kızılay Şükrü & Nurten Topçuoğlu Rehabilitasyon Merkezi

Rize’nin Güneysu ilçesinde 5.300 m² kapalı alanda inşa edildikten sonra 2010 yılında Rize Üniversitesi’ne devredilen rehabilitasyon merkezi, günde 300 kişiye hizmet verebilecek kapasitede yapılmıştır.